Обичам мириса на есен,
на шума, пушек, падащи листа.
Изстиващото слънце - тъжна песен,
загубили се някъде по пътя към дъжда...
Златисти листа - романтично имане.
През октомври се случват мистични неща
и под водопада шарен, който застане,
сбъдва всяка дръзка мечта.
Объркани, стоим под листопада
и мислено с теб се вричаме,
че винаги, през всички есени,
докато дишаме... ще се обичаме!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados