13.10.2009 г., 15:51 ч.

Октомври 

  Поезия
550 2 3

Обичам мириса на есен,

на шума, пушек, падащи листа.

Изстиващото слънце - тъжна песен,

загубили се някъде по пътя към дъжда...

 

Златисти листа - романтично имане.

През октомври се случват мистични неща

и под водопада шарен, който застане,

сбъдва всяка дръзка мечта.

 

Объркани, стоим под листопада

и мислено с теб се вричаме,

че винаги, през всички есени,

докато дишаме... ще се обичаме!

 

 

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??