14 oct 2020, 10:24

Октомври 

  Poesía » Filosófica
355 1 1

Октомври е месец особен.

Все стари, отворени рани...

Октомври е месец тегобен,

За всеки - със памет и знание...

 

Да пеем, да пеем, да вием!

Да помним, или да забравим?

Октомври е време за жътва,

на закъснелите класове' ,

несъбрани...

 

Октомври, Май няма да стане.

Илюзиите ще бъдат попарени!

Зад всеки лист,

паднал от бащинство,

Ще зее дълбока небащиност!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??