Октомври е месец особен.
Все стари, отворени рани...
Октомври е месец тегобен,
За всеки - със памет и знание...
Да пеем, да пеем, да вием!
Да помним, или да забравим?
Октомври е време за жътва,
на закъснелите класове' ,
несъбрани...
Октомври, Май няма да стане.
Илюзиите ще бъдат попарени!
Зад всеки лист,
паднал от бащинство,
Ще зее дълбока небащиност!
© Просто Някой All rights reserved.