1 oct 2007, 13:17

Октомврийска ръжда 

  Poesía
549 0 5
Сама съм, там на дъното на чашата.
Сама съм в ъгъла на своето мълчание
и притихнала в мислите си
ръждясвам с червения октомври.

                                      01.10.2007

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??