Oct 1, 2007, 1:17 PM

Октомврийска ръжда 

  Poetry
521 0 5
Сама съм, там на дъното на чашата.
Сама съм в ъгъла на своето мълчание
и притихнала в мислите си
ръждясвам с червения октомври.

                                      01.10.2007

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??