3 ago 2022, 21:14

Олелия 

  Poesía » De humor
276 0 1

 

 

Пак се почна тази олелия 

Пак отворихме сезона

На морето сме ура, но, не ми е, 

ясно колко ще профукам бона.

 

Пак чанти и чадъри ще разнасям

Кафетата ще пия си с пясък

С масло ще мажа тяло си да не прегарям

За да не добия тен червено - ярък.

 

И който каже, че било почивка

Да се печеш кат морски рак

За да смениш една обвивка

До другата година, и догодина пак

Не ще се съглася с него

Не е нормално, даже хич не е добре,

Че въпреки интелигентността ни общо взето

Си пак оставаме "офце".

Христо Христов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не е лошо да си попечеш старите кости отвреме-навреме, но кафета с пясък - не, или едното или другото
Propuestas
: ??:??