Пак се почна тази олелия
Пак отворихме сезона
На морето сме ура, но, не ми е,
ясно колко ще профукам бона.
Пак чанти и чадъри ще разнасям
Кафетата ще пия си с пясък
С масло ще мажа тяло си да не прегарям
За да не добия тен червено - ярък.
И който каже, че било почивка
Да се печеш кат морски рак
За да смениш една обвивка
До другата година, и догодина пак
Не ще се съглася с него
Не е нормално, даже хич не е добре,
Че въпреки интелигентността ни общо взето
Си пак оставаме "офце".
Христо Христов
© Hristo Hristov Всички права запазени