19 ene 2018, 10:29

Оловният войник 

  Poesía » Otra
457 5 20

Оловният войник поема своя път,
задянал мешка с Пирови победи,
медалите се впиват в гола плът,
в обоза куп безсмислени беседи.

 

Оловният войник се умори,
отложил е оръжието-думи,
сърцето му оловно се топи
и тихо капят във пръстта куршуми.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??