19.01.2018 г., 10:29 ч.

Оловният войник 

  Поезия » Друга
456 5 20

Оловният войник поема своя път,
задянал мешка с Пирови победи,
медалите се впиват в гола плът,
в обоза куп безсмислени беседи.

 

Оловният войник се умори,
отложил е оръжието-думи,
сърцето му оловно се топи
и тихо капят във пръстта куршуми.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??