5 ago 2011, 10:35

Омайниче 

  Poesía » De amor
962 0 20

Омайниче

 

Не намерих омайниче. Търся го още...

Но сама ще ти бъда магия:

ще разбия вратите на твоите нощи

 и ще пия. От тебе ще пия.

 

Като тъмна прокоба в съня ти ще вляза –

ще покрия с негаснеща жар

всеки белег от страсти. И чуждата пазва

ще забравиш – без капчица жал.

 

Не намерих омайниче. Аз съм магия:

ставам звездно небе. Летен зной.

И пред всички прегради съм шеметна сприя.

Даже чужд да си, пак ще си мой.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??