21 ago 2013, 21:43

Омая 

  Poesía » De amor
448 0 1

Очи премрежени,

във поглед нежен,

към теб насочвам

и гледам сведен.

 

Коси разрошени,

небрежен...

Денят започва

и аз съм весел.

 

Очаквам целувка,

голяма усмивка,

за тебе милувка

за лека почивка.

 

Силно те гушкам 

и устни целувам,

глава се замая

от твойта омая.

 

Не искам да свършва,

аз тебе жадувам,

да бъда до края

във твойта омая.

© Борислав Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??