Очи премрежени,
във поглед нежен,
към теб насочвам
и гледам сведен.
Коси разрошени,
небрежен...
Денят започва
и аз съм весел.
Очаквам целувка,
голяма усмивка,
за тебе милувка
за лека почивка.
Силно те гушкам
и устни целувам,
глава се замая
от твойта омая.
Не искам да свършва,
аз тебе жадувам,
да бъда до края
във твойта омая.
© Борислав Борисов Все права защищены