Искам просто да те мразя.
Ако може, да не те познавам.
От мен, сърцето в тайна да те пази.
И тази тайна, никога да не узнавам!
Искам винаги да съм щастлива!
Да посрещам с усмивка всеки ден.
Не искам да те виждам, докато съм жива!
Нека почне нов живот за мен.
Знам, че всичко в тоз живот се връща
и оставям те в ръцете на съдбата.
Живота в ад тя някога превръща.
Но с право, знай, наказва за делата!
© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados