28.12.2007 г., 17:34 ч.

Омраза 

  Поезия » Друга
951 0 2

Искам просто да те мразя.

Ако може, да не те познавам.

От мен, сърцето в тайна да те пази.

И тази тайна, никога да не узнавам!

 

Искам винаги да съм щастлива!

Да посрещам с усмивка всеки ден.

Не искам да те виждам, докато съм жива!

Нека почне нов живот за мен.

 

Знам, че всичко в тоз живот се връща

и оставям те в ръцете на съдбата.

Живота в ад тя някога превръща.

Но с право, знай, наказва за делата!

© Ралица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси,ЗУЗИ!!!
  • "Нека почне нов живот за мен." - Пожелавам ти го от сърце, едно по-хубаво начало за теб!!!

    Хубав и искрен стих!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??