5 abr 2013, 8:09  

Омраза 

  Poesía » Otra
511 0 0

Някъде в моя свят

бях изгубена в моите думи,

някъде в моя свят

без частица от тебе.

 

Едно чудовище вирее

над сивото бунище,

едно чудовище вирее,

за да не изхвърляш себе си отново.

 

Остана само мръсотия,

ненужни боклуци,

несправедливостта стана безумие,

бeли  човеци.

 

В света без водач на маймуни

ще потрошат и потрошеното дори,

без водач на маймуни

ще унищожат и себе си, уви.

© Гносис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??