5 апр. 2013 г., 08:09  

Омраза 

  Поэзия » Другая
512 0 0

Някъде в моя свят

бях изгубена в моите думи,

някъде в моя свят

без частица от тебе.

 

Едно чудовище вирее

над сивото бунище,

едно чудовище вирее,

за да не изхвърляш себе си отново.

 

Остана само мръсотия,

ненужни боклуци,

несправедливостта стана безумие,

бeли  човеци.

 

В света без водач на маймуни

ще потрошат и потрошеното дори,

без водач на маймуни

ще унищожат и себе си, уви.

© Гносис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??