14 ago 2013, 18:53  

Онемяла сълза 

  Poesía » De amor
389 0 1

Онемяла сълза

 

Притихва тишината

наедряла от обичане,

настръхнала от нежността

на онова опарващо докосване.

Спряло е времето в наслада,

любовта познало сгушен миг,

когато индиговото безвремие

оцветява вълшебния залез в злато.

Усещане оставящо без дъх -

утихнала сълзата се слива с теб

онемяла от страст, като вричане.

 

Копнежът пее блус

на ръба на тишината.

Сълзата онемява от обичане...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??