6 abr 2011, 16:32

Онези сънища 

  Poesía
559 1 2

Притичай из воалите
на нашата интимност
и попий ме цялата -
представяй си единност.
Мисли си за очите ми,
премрежени под клепачите.
Мисли си за обичане,
каквото и да значи...
Мисли за мене днес,
взривявай с пукот сцената,
взимай мечтан превес,
от други ме отнемай.
Рисувай го упадъчно,
искрящо, ефирно, диво...
Из дебрите загадъчно,
по билата с изгреви покривай.
Рисувай ме, взривявай ме,
и вписвай се в очите ми.
Помни ме, притежавай ме,
прелей ме в теб, наричай ме...

И после събуди се.
Аз съм от онези сънища,
с вкус на въздух истински.
Привиждам ти се в бъдещето,
а после в безкрая се разплисквам.

06.04.2011г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??