17 nov 2004, 17:06

Онези тъжни копелета 

  Poesía
826 0 3


Онези поети,онези тъжни копелета


Онези поети,
които прибраха във лъскави офиси,
които задължиха да пишат смешки.
Онези, които се продадоха на мазните типове.
Никога няма да чуеш вече
тяхната поезия...
/И това, всъщност е прекрасно!/

Онези поети,
които прибраха във бели клетки,
на които отнеха писалките,
за да не сторят нещо със себе си.
Бих искал да прочета нещата им!

Онези поети,
които пияни драскат по кръчмите,
които после издават думите си...
Никога няма да чуя техните думи...
/И това, всъщност, е прекрасно!/

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??