8 nov 2007, 0:45

Онова момиче 

  Poesía » De amor
757 0 7





Как искам още веднъж да те видя
и за миг да се почувствам
онова момиче,
което,
влюбено,
в теб бе вперило очи
и тайно жадуваше
за още мечти...







© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??