8.11.2007 г., 0:45 ч.

Онова момиче 

  Поезия » Любовна
750 0 7





Как искам още веднъж да те видя
и за миг да се почувствам
онова момиче,
което,
влюбено,
в теб бе вперило очи
и тайно жадуваше
за още мечти...







© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??