Как да забравя онзи ден,
когато погледна ме в очите
и сподели че без мен
изпитваш силна болка в гърдите.
И как тогава ти глава на рамото положи
и избликнаха безброй сълзи,
ти чувствата без страх пред мен изложи,
дори и своите мечти.
Каза ми, че имаш вяра
и че тя така силно те крепи,
че ме обичаш без мяра
и щастието ще ни сполети.
В този миг, тъй сантиментален,
аз обхванах наведената ти глава
и погледът ти стана някак си витален,
а целувката ни мила бе причина за това.
© Николета Todos los derechos reservados