... все още стича
думи
по стъклата
и зее
по клавишите
като мечта…
все още вплита
в капки
тишината
размила
по следите ни
деня…
…
а бавно
зимата
прохожда
върху постеля
от листа
и топла е
снагата ми…
по-истинска
щом в тъмното
към теб
вървя…
…
и онзи дъжд
разплисква
нежност
в калта
проблясва
и боли…
все още пари
в дланите ми
песен
и в спомена
за лятото
звучи…
© Бехрин Todos los derechos reservados