17 sept 2009, 11:30

Онзи, който... 

  Poesía » De amor
741 0 4

Всяка от нас търси... понякога намира...

мъжа на своите мечти.

Не принца, за когото да умира,

а онзи, който не я оставя да заспи.

 

 

Не романтикът, свалящ й звезди,

не момчето от съседния чин,

а онзи с най-красивите очи,

който за нея е един.

 

Не влюбеният в огледалото,

ревнуващ от своето отражение дори,

а онзи, който ще я стопли, без да ползва одеалото,

ще сподели всяко щастие и сълзи.

 

Онзи, който без думи я оставя,

онзи, който сърцето й ще покори.

Онзи, който с усмивки я дарява..

Онзи, който за мене си ТИ!

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??