23 abr 2015, 18:42

Онзи звън... 

  Poesía
364 0 1

 

 

Зелената трева на моя роден край

и засмяните божури по пътя ми за вкъщи,

те ли, аз ли - едва ли някой знае

какво пак влече ме да се връщам

към онова, което от лицето 

живота после взе ми,

само в душата ми остана същото...

Дали затуй старото момче във мен

все още жадува да прегръща...?

Навярно! Че обичта е онзи

непресекващ звън,

който младост като пролетта възвръща...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??