4 feb 2018, 9:32

Опиат 

  Poesía » De amor
590 0 0

Не искам да знам къде си.
Не искам да те имам пак.
Във черна дупка ме отнесе,
едва изплувах от онзи мрак,
който във вените ми вля,
и който така зашеметява...
Сякаш насън беше онова...
Сякаш не можех вече да съм цяла,
докато твоите ръце,
не се завърнат в мен да вливат
отровите на твоето сърце,
да съживяват. После да убиват.
Не искам да знам къде си.
Издишах вече твоя опиат.
Насън, в някоя тъмна есен,
води ме пак в отровния си свят.
 

04.02.2018г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??