13 mar 2019, 13:20

Опит за „акро-стил“ 

  Poesía » Verso acróstico
649 1 1

Подарява съзерцания,
Озарява светове,
Единява мироздания,
За ЛЮБОВ сърца зове,
Избуява, сгрява, грабва, възвисява, прелестѝ,
Яркоѝзгревна... и ЦАРСТВО БОЖИЕ (благо)вестѝ!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??