Mar 13, 2019, 1:20 PM

Опит за „акро-стил“ 

  Poetry » Аcrostis
698 1 1

Подарява съзерцания,
Озарява светове,
Единява мироздания,
За ЛЮБОВ сърца зове,
Избуява, сгрява, грабва, възвисява, прелестѝ,
Яркоѝзгревна... и ЦАРСТВО БОЖИЕ (благо)вестѝ!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??