8 ago 2018, 15:35

*Опит за история в шест думи - в ритъм на „ямб“... 

  Poesía
218 0 2

*Опит за история в шест думи - в ритъм на „ямб“, рамка на „хайку“ и/ или ропалистическо подреждане на думите

 

 

                                                                    „историята“

 

                                                                е на политиката
 

                                                                уви подвластна

 

 

                                            ......................................................................

 

 

                                                                    „историята“

 

                                                                          е на

 

                                                      политиката уви подвластна

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??