Aug 8, 2018, 3:35 PM

*Опит за история в шест думи - в ритъм на „ямб“... 

  Poetry
221 0 2

*Опит за история в шест думи - в ритъм на „ямб“, рамка на „хайку“ и/ или ропалистическо подреждане на думите

 

 

                                                                    „историята“

 

                                                                е на политиката
 

                                                                уви подвластна

 

 

                                            ......................................................................

 

 

                                                                    „историята“

 

                                                                          е на

 

                                                      политиката уви подвластна

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??