2 jul 2018, 19:02

Опит за римуван „ямб“ в рамка на „танка“ 

  Poesía
168 0 0

от дреболии
много често случват се
неразбории

 

и прерастват по света
в несметни поразии

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??