Jul 2, 2018, 7:02 PM

Опит за римуван „ямб“ в рамка на „танка“ 

  Poetry
170 0 0

от дреболии
много често случват се
неразбории

 

и прерастват по света
в несметни поразии

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??