5 jul 2011, 20:07

Опит за усмивка 

  Poesía » Otra
991 0 13

Усмихни се, какво ще ти струва -

шепа гордост, парещи въглени,

две сълзи, от обида преглътнати,

ще се скрият засрамено в ъгъла.

Усмихни се, не позволявай

гордостта, тази жалка самотница,

с часове като вечност проточени

над смеха ти да властва, безбожница.

Усмихни се, не казвай не мога,

като камък от шия страхът ти ще падне,

не забравяй, и най-страшният облак

скрива слънцето от ден до пладне!

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??