21 abr 2019, 1:49

Опит за „вталена танка“ на тема „суета“ 

  Poesía » Formas orientales
426 0 0

„Величествата“ —
величайшества — с „Ваше
Величество“ — към

 

тях — а към Бог —
с „Боже, помогни!“

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??