Apr 21, 2019, 1:49 AM

Опит за „вталена танка“ на тема „суета“ 

  Poetry » East forms
427 0 0

„Величествата“ —
величайшества — с „Ваше
Величество“ — към

 

тях — а към Бог —
с „Боже, помогни!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??