5 jun 2010, 10:35

Опитах 

  Poesía » De amor
556 0 0

oпитах да обичам...

опитах... и боли
опитах да се вричам
но води само до сълзи
опитах да те мразя
опитах - не успях
опитах и да сгазя
спомените ни на прах

опитах да те махна от живота си...
от мен 
опитах но не става...
още съм в твоя плен!

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??