18 mar 2011, 19:09

Опитах се 

  Poesía » Erótica
891 0 4

Опитах се

отново да получа

близост.

Опитах се. Рискувах. Не успях.

Ти може би

ме считаш

за наивна.

Може би - не, сигурно е грях

любовта, която изпитвам.

Желая те

с всяка своя пора.

Гласа ти

искам -

нежно да ме гали.

И в мен да няма

капчица виновност.

От допира ти

бързо да се паля.

Със спомени

не мога да живея.

За мен е ценно

всичко днес.

А, ако някога след

зла стихия

почукаш

на вратата ми -

ще кажа просто:

Влез!

 

http://vbox7.com/play:b54a6f42

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??