31 ago 2010, 19:43

Опитах се 

  Poesía » Otra
723 0 2

Опитах се да бъда перфектна

всяка сутрин, щом отворя очи.

Опитах се да бъда безгрешна,

но такива хора няма, уви.

Опитах се всички да обичам

и никой да не мразя.

Опитах се сълзите си да крия

и усмивката си да запазя.

Опитах се да виждам само доброто,

търсих дълго, но хората не ми позволиха.

Опитах се, но станах свидетел на парада на злото.

Опитах се да полетя,

без да се страхувам от силния вятър - Успях,

но от високо светът приличаше на театър.

Опитах се да забравя какъв в действителност

е животът навън...

Опитах се, но само насън!...

© Луиза Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??