3 feb 2018, 10:22

Опиташ ли - ти ще умреш 

  Poesía » Filosófica
376 0 3

Навярно ти всекиго можеш

да скършиш със сабя в ръце...

но точно мен, мене, не можеш...

опиташ ли – ти ще умреш!

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??