9 may 2009, 8:25

Oпити (трагикомични) 

  Poesía
452 0 5

Опитах се да сторя чудеса

от името на Майката природа

и да направя по-добър светá,

да се усмихне мъничко народа!

 

Опитах се да бъда топлина,

(за да не ми е токът двеста лева)

ала и тук, уви, не ме огря -

ЕОN е конкуренция дебела.

 

Опитах се да съм жена,

достойна за мъжа си.  Най- голяма!

Опитвах, ама то - Съдба...

Защо съм му като го няма?

 

Опитах се да бъда мъж

в семейството си овдовяло.

Опитвах и упорствах неведнъж,

но не прокопсах, пусто опустяло!!!

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??