Опитах се да сторя чудеса
от името на Майката природа
и да направя по-добър светá,
да се усмихне мъничко народа!
Опитах се да бъда топлина,
(за да не ми е токът двеста лева)
ала и тук, уви, не ме огря -
ЕОN е конкуренция дебела.
Опитах се да съм жена,
достойна за мъжа си. Най- голяма!
Опитвах, ама то - Съдба...
Защо съм му като го няма?
Опитах се да бъда мъж
в семейството си овдовяло.
Опитвах и упорствах неведнъж,
но не прокопсах, пусто опустяло!!!
© Миглена Цветкова Все права защищены
Но пък си е гот!