28 mar 2012, 15:23

Опитомена любов 

  Poesía » De amor
1191 0 8

И тази нощ вселената непразна

е с хиляди немигнали звезди...

 

Опитомената любов не е заразна,

любов такава даже не боли!

 

А ти с пречистваща до бяло нежност

докосваш ме... и галиш ме така,

 

че чезне сред красивата безбрежност

на чувствата вселенската тъга!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??