И тази нощ вселената непразна
е с хиляди немигнали звезди...
Опитомената любов не е заразна,
любов такава даже не боли!
А ти с пречистваща до бяло нежност
докосваш ме... и галиш ме така,
че чезне сред красивата безбрежност
на чувствата вселенската тъга!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены