28.03.2012 г., 15:23 ч.

Опитомена любов 

  Поезия » Любовна
1189 0 8

И тази нощ вселената непразна

е с хиляди немигнали звезди...

 

Опитомената любов не е заразна,

любов такава даже не боли!

 

А ти с пречистваща до бяло нежност

докосваш ме... и галиш ме така,

 

че чезне сред красивата безбрежност

на чувствата вселенската тъга!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??