12 ene 2009, 0:18

Опиянение 

  Poesía » De humor
701 0 2

Прасето - черното заклаха,

телето безмилостно одраха,

наденица направиха,

на стобора я окачиха.

Ракийката - почти я пресушиха...

Винцето - всичкото изпиха...

Сега главите цепят ги опасно,

та чак вкъщи им се вижда тясно.

Но в ресторанта място винаги ще има

и е достатъчно, знам, за цялата дружина.

Там бармана не знае думичката няма,

от опиянение всичко им минава.

Накрая истина една остава:

от алкохолика нищичко не става.

© Славка Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не разбрах посланието?... Иначе, тази картинка ми е позната! Да ми прости Бриджит Бардо!
  • първите два реда хич не са ми хумористични.
    не дочетох.
Propuestas
: ??:??