Голи поля,
окосени треви,
обезлюдено място,
весели спомени,
щастливи деца,
игри без край,
красиви приятелства...
... в недостатъчно,
отминало време.
Тесни улици,
непочистени площади,
пренаселено място,
тъжни мисли,
недоволни младежи,
моментни общувания,
грозни предателства...
... в достатъчно,
сегашно време.
Вековна гора,
зелени пътеки,
населено място,
спокойни моменти,
завършени хора,
дълбоки отношения,
споделени животи...
... в неприключено,
бъдеще време.
© Славка Todos los derechos reservados