1.10.2009 г., 16:55 ч.

Определености 

  Поезия » Бели стихове
531 0 2

Голи поля,

окосени треви,

обезлюдено място,

весели спомени,

щастливи деца,

игри без край,

красиви приятелства...

... в недостатъчно,

отминало време.

 

Тесни улици,

непочистени площади,

пренаселено място,

тъжни мисли,

недоволни младежи,

моментни общувания,

грозни предателства...

... в достатъчно,

сегашно време.

 

Вековна гора,

зелени пътеки,

населено място,

спокойни моменти,

завършени хора,

дълбоки отношения,

споделени животи...

... в неприключено,

бъдеще време.

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??