8 jun 2013, 14:11

Оптимизъм 

  Poesía
769 0 1

Когато ти е най-трудно, усмихни се,                                                                                           когато ти е най-мъчно,изправи се,                                                                                       когато ти е най-болно,самосъхрани се,                                                                                     падай, ставай, катери се,                                                                                                               подлагат ли ти крак, бори се                                                                                                            и на съдбата оплези се!

© Димитрина Канева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??