4 jun 2019, 6:53

Оргазъм по Библейски... 

  Poesía » De amor, De humor, Filosófica
552 6 1

Оргазъм по Библейски

 

Ще се излее с твоята сълза. 

От нея ще се пръкне буря. 

Тежко̀ и го̀рко на Ада̀м, 

че Ева всичките ребра му счупи. 

Не си помисляй тишина! 

Ще бъде тихо. Две минути. 

Какво на фона на нощта, 

са звуци от любов, нечути?...

Изобщо няма да се кръстя! 

И грях да си - ще те сгреша! 

Горчиви ябълки по пътя, 

но Ти си вечната Жена!...

И после ще тече река. 

А бурята ще стане полъх. 

Фрактура - счупени ребра. 

А Ева... стана като нова!...

 

Стихопат.

 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е, най-после спря да се вайкаш и се ядоса. Толкова добър поет си, надявах се на малко по-различно настроение и това ми хареса. Поздравления.
Propuestas
: ??:??